PIACAINK 

      Budapest 1163 Sashalmi piac  / Vác Püspöki piac  /  Csömör Termelői piac  /   1 kerület Bp  Batthyány utcai termelői piac /  Budakeszi  Termelői Piac  

Iván  Gábor és Nagy Zsuzsa

A Magyar Kézműves Manufaktúra alapítói .

Rólunk

Mi ihletett: Két kézműves ember találkozásából született maga a Magyar Kézműves Manufaktúra fogalma. Azért hoztuk létre ezt a közösséget, hogy a kiváló minőségű, kézműves gyártású magyar termék eljuthasson a termelőtől/gyártótól egyenesen az Ön otthonába! Célunk, hogy egy helyen megtalálhassa egyes kiváló magyar vállalkozások/termelők legjobb, legsikeresebb termékeit! I Egy csokorba szedtük azokat a kézműveseket, termelőket, vállalkozásokat, akiknek a portékája igazán magas színvonalat képvisel, saját gyártású, hazai, kifogástalan minőség. Mindezt annak érdekében, hogy Ön a legjobbat találhassa meg, és hogy mi - akiknek ez a munka nem csak  a hobbija, hanem az élete - eljussunk Önökhöz! Az itt található termékek mögött érték és ember áll. Magyar emberek, akik a szakmájukra, hivatásukra tették fel az életüket, büszkék eredményeikre, akik munkát és kenyeret adnak ez által a saját családjuknak, és sok-sok embernek. Mindemellett garantálják Ön számára a kiváló, magyar minőséget, az egészséges élelmiszert!  

Hiszünk a tradíciókban, a saját kezű munka értékében, és felelősséget vállalunk termékeinkért. Mindez garancia arra, hogy Ön a legjobbat választhassa és kaphassa!